HorecaBrains Preferred Supplier

Afvalverwerking

Restafval wordt jaar na jaar duurder. Met name in de horeca is het belangrijk om nu en in de toekomst goed geïnformeerd te blijven hoe het voorkomen, hergebruiken en recyclen van afval kan helpen om kosten te besparen en een positief en duurzaam imago op te bouwen. Maar hoe begint u? Als preferred supplier van Horecabrains kan Prezero uw onderneming helpen met advies en aantrekkelijke aanbiedingen. 

Afval in de horeca

Hygiëne is een prioriteit voor elke horecazaak. Tijdens het koken, verpakken en opdienen, werkt u altijd hygiënisch. Het afval wat vrijkomt tijdens uw dagelijkse werkzaamheden, verwerkt u met zorg en met aandacht voor bronscheiding. Wij helpen u met een afvaloplossing op maat. Heeft u in bepaalde periodes of seizoenen meer horeca-afval? Reken dan op Prezero voor een flexibele inzameling.

Van hotel-restaurant tot koffiebar: elke onderneming heeft haar eigen behoeften en diverse soorten horeca-afval. Wij helpen u met de verwerking van onder andere etensresten, glas, plastic, blik en drankpakken, verpakkingsafval zoals papier en karton en klein gevaarlijk afval van bijvoorbeeld kleine onderhoudswerken. Ook verzorgen wij graag het onderhoud van uw vetput.

Zullen we kennismaken?

Jouw afval, onze business: samen maken we er iets nieuws van!

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.