HorecaBrains Preferred Supplier

Verkiezingen

Misset Horeca

Het laatste horecanieuws, inspirerende en opiniërende achtergrondartikelen, trends en praktische tips… met Misset Horeca kom je als ondernemer of manager in de horeca verder in je vak en maak je je zaak nog succesvoller!

Misset Horeca is het leidende kennisplatform voor ondernemers en managers in de horeca zoals directeur/eigenaren, bedrijfsleiders, chefkoks, hotelmanagers en afdelingshoofden. Het prettig leesbare magazine (digitaal en op papier) verschijnt 23x per jaar en wordt ondersteund door de website missethoreca.nl met het allerlaatste nieuws, diverse e-mailnieuwsbrieven en een handige app.

Misset Horeca organiseert daarnaast jaarlijks hoog gewaardeerde horecaevents als de Terras Top 100, Terras Bootcamp en Café Top 100. Deelnemen aan de Terras Bootcamp is dé manier om je voor te bereiden op het terrasseizoen, door deelname aan de Terras Top 100 of Café Top 100 krijg je via mystery visits en het oordeel van een deskundige onafhankelijke jury inzicht in hoe jouw terras of café ervoor staat. Gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering, ondernemerschap… uiteindelijk weet je precies wat de sterke punten en de verbeterpunten van jouw terras of café zijn. Als lid van HorecaBrains ontvang je korting op deelname aan deze events!

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.