HorecaBrains Preferred Supplier

Verzekeringen

U biedt in uw mooie bedrijf uw gasten een fijne omgeving waar zij veel plezier en gezelligheid kunnen beleven. Wanneer uw gasten tevreden naar huis gaan geeft dat u een voldaan gevoel. U wilt zich volledig richten op de onderneming. En daarna genieten van een goede nachtrust en zich geen zorgen maken over risico’s.

U weet als geen ander dat bij ondernemen ook risico’s horen en accepteert dat. Maar bent u zich ook bewust van de impact van de risico’s die u loopt?
Veel ondernemers vinden dat een lastige vraag. Wat is een risico? Om te beginnen wilt u de continuïteit van uw onderneming natuurlijk niet in gevaar brengen. Maar risico’s overschatten is ook niet nodig. Vaak kunt u met de juiste preventie- en organisatorische maatregelen de kans op calamiteiten of de gevolgen daarvan beperken. Voor risico’s die u niet zelf wilt of kan dragen kan een verzekering veel zekerheid bieden.

We zijn in 2012 de samenwerking met HorecaBrains  gestart . Ondertussen hebben veel leden onze adviezen opgevolgd en laten de verzekeringen door Zicht beheren. Na het gesprek sturen we u een verslag. Daarin staan onze adviezen, maar ook uw keuze  diverse risico’s bewust zelf te willen dragen. We noemen dit rapport de BedrijfsRisicoVerkenner. Bent u benieuwd, kijk dan op  www.zichtadviseurs.nl/zakelijk/brv

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.