HorecaBrains Preferred Supplier

Brandbeveiliging

Hoekstra Brandbeveiliging, een bewuste keus, een veilige keus.

Hoekstra Brandbeveiliging is een NCP/REOB erkend bedrijf en bestaat sinds oktober 2002. 

Naast het onderhoud en de verkoop van brandblusmiddelen plaatst en controleren wij ook noodverlichting-armaturen, rookmelders en EHBO dozen. Ook is het mogelijk uw gordijnen brandvertragend te laten behandelen. Iedere maand organiseren wij in ons eigen bedrijfspand BHV trainingen. Ons klantenbestand bestaat uit zo’n 5600 klanten. Wij zijn flexibel, voordelig en bieden een snelle service. Onze 8 monteurs rijden dagelijks rond in Noord Nederland, maar ook wekelijks ver daar buiten, zodat wij altijd snel kunnen inspringen op onverwachte situaties.

Een belangrijke taak van Hoekstra Brandbeveiliging is advisering. Wat moet waar staan in bijvoorbeeld een horecapand en aan welke eisen moet alles voldoen? De regels hieromtrent kunnen per gemeente verschillen en hebben vaak niet alleen betrekking op veiligheid, maar ook op zaken als het milieu. We projecteren op basis van de NEN4001. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we altijd het juiste en meest complete advies geven.

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.