HorecaBrains Preferred Supplier

Marketing

The Fully Bookers - #1 in Horeca Marketing

Restaurants & hotels krijgen via ons toegang tot de kennis, data en technologieën die nodig zijn om nieuwe gasten aan te trekken én bestaande gasten vaker terug te zien..
The Fully Bookers is een data gedreven digital hospitality agency uit Den Haag, ontstaan vanuit een gecombineerde passie voor horeca, het internet en data. Aan de hand van 20+ jaar ervaring in de bovengenoemde branches, zet ons team zich vooruitstrevend in voor hoofdzakelijk bedrijven in de hospitality branche. Strevend naar een groeistrategie dat niet alleen resulteert in meer tafelreserveringen, kamerboekingen en/of offerte aanvragen, maar ook zorgt voor langdurige relaties en inzicht in data.

Samen met de klant ontwikkelen we een strategie die meebeweegt met de online ontwikkelingen, markt, doelgroep en visie van het bedrijf. The Fully Bookers kan door zijn specialisten en kunstmatige intelligentie (AI) van het gehele internet een plek maken om jouw ideale gast te bereiken en te zorgen voor maximale naamsbekendheid, winstgevendheid en gasttevredenheid. Met onze unieke aanpak met AI vinden wij met vlijmscherpe precisie potentiële gasten voor jouw restaurant of hotel, op basis van hun online gedrag en tonen ze de juiste inhoud op social media, Google en andere online bronnen.

We maken graag kennis. Verdiepen ons in jouw behoeftes en doelstellingen.
Doen een strategische kick-off, ontwikkelen een plan van aanpak en voeren het uit.
Gaan daarbij doelgericht te werk. Alles wordt gemonitord, geoptimaliseerd, geëvalueerd en bijgestuurd.

The Fully Bookers
Binckhorstlaan 36 C233
2516 BE, 's-Gravenhage
Telefoon: +31853038263  
Website: www.thefullybookers.com

Inloggen