HorecaBrains Preferred Supplier

Event inrichting

Farrows eventstyling  & inrichting

Bij Farrows kunt u terecht voor de inrichting en styling van uw evenement, zowel zakelijk als particulier. Evenementen waar u Farrows onder andere voor kunt inschakelen zijn beurzen, diners, bruiloften, gala's, presentaties en personeelsfeesten. Dankzij onze jarenlange ervaring in meubel verhuur en event design hebben wij geleerd om in te spelen op iedere behoefte. U komt met een idee en wij regelen de rest, van het ontwerp tot aan de uiteindelijke uitvoering. Daarbij staan de wensen van u en uw gasten centraal. Wij zijn pas tevreden als wij uw gasten een onvergetelijke tijd hebben bezorgd. Zo maakt Farrows van een gewoon evenement iets buitengewoons.

Van A tot Z geregeld

De inrichting en styling van uw evenement moet tot in de puntjes kloppen, kleine details zorgen voor de juiste sfeer en de ultieme beleving van uw gasten. Farrows is gespecialiseerd in totaal projecten. Alles wordt voor u geregeld, van barren, stoelen, planten en decoratie tot aan garderobe labels. Zodoende hoeft u niet aan te kloppen bij meerdere partijen.

Hoge kwaliteit & zorgvuldigheid

Farrows heeft een goede reputatie opgebouwd als het gaat om de kwaliteit van het materiaal dat verhuurd wordt. Ons meubilair is van een hoge kwaliteit en om dit zo te houden wordt er met een zo groot mogelijke zorgvuldigheid mee omgegaan. Het materiaal wordt goed schoon gehouden en met zorg opgeslagen, vervoerd en opgebouwd zodat uw evenement er altijd verzorgd uit komt te zien.

Creativiteit

Om een onvergetelijk evenement te realiseren is originaliteit van groot belang. Farrows werkt als één van de weinige meubel verhuurders met professionele ontwerpers om net even verder te denken dan u als opdrachtgever zelf zou doen. Met behulp van 3d tekeningen en moodboards worden er op maat gemaakte inrichtingen en stands voor uw evenement gecreëerd.

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.