HorecaBrains Preferred Supplier

Evenementbenodigheden

Euro Events is een dynamische onderneming voortgekomen uit de evenementensector en als jaren één van de grootste spelers binnen de branche. Door de jarenlange ervaring is er veel kennis opgebouwd die ingezet wordt om bij iedere klant een passend advies te geven en de juiste, kwalitatieve producten te leveren.
Hierdoor is Euro Events gegroeid tot de betrouwbare partner die zij nu is, waarbij persoonlijk advies en meedenken met de klant onze kracht is. 

Euro Events heeft een groot gedeelte van de productie in eigen huis. Dit verkort de levertijden, verhoogt de leverbetrouwbaarheid en komt onze flexibiliteit ten goede. Wij zijn vrijwel niet afhankelijk van derden, waardoor de kans op misbruik van de producten wordt geminimaliseerd. Euro Events is één van de grootste leveranciers in de markt. Hierdoor kunnen wij efficiënt werken. Door de eigen productie wordt de dure tussenhandel uitgeschakeld en kunnen wij u scherpe prijzen bieden. 

Leden van Horecabrains hebben een speciale Euroevents deal.

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.