HorecaBrains Preferred Supplier

Aardappelproducten

Alles begint bij de beste aardappelrassen en bevlogen telers die het leuk vinden er dag in, dag uit voor te zorgen dat die aardappelen meteen vers verwerkt kunnen worden. We doen dit op 5 productie locaties in Nederland, België, Polen en Egypte. Zo vers van 't land. Vol met smaak. Zoals het hoort. Want alleen dan krijg je de beste frites en aardappelspecialiteiten.

 

Frites zijn populair maar de een houdt van dunne frites, de ander van dikke of juist van een krokante bite. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste frites (of een ander aardappelproduct) voor jouw onderneming, zodat het ook bij u ‘op het bord’ naar méér smaakt...

 Wil je extra vers en extra bijzonder? Onze Chef’s Harvest heeft de ultieme smaak en is ultra vers! Gemaakt van 100% Agria aardappelen van de hoogste kwaliteit. Authentiek bereide frites die je niet meer zelf hoeft te snijden en voor te bakken.
Hét antwoord op zelf snijden, voor de chef van nu.

Horecabrains leden kunnen gebruik maken van de gezamenlijke kick back deal op de producten van Farm Frites!

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.