HorecaBrains Preferred Supplier

Frisdranken

Lipton heeft altijd vooropgelopen als het gaat om thee. Lipton doet meer dan ooit om ervoor te zorgen dat onze verfrissende thee niet alleen nu heerlijk smaakt, maar ook nog vele jaren in de toekomst.

Al onze Lipton-theezakjes en alle Ice Tea prducten zijn 100% Rainforest Alliance Certified. De certificering van de Rainforest Alliance moedigt boeren aan om op drie manieren duurzaam te verbouwen en hun plantages duurzaam te beheren: door middel van milieubescherming, sociale gelijkheid en economische levensvatbaarheid. Dat betekent dat als een consument nu voor Lipton Ice Tea, Ice Tea Green of een kopje warme thee van het merk kiest, het zeker is dat de thee niet alleen lekker is, maar ook goed voor mens en milieu.

Bij Lipton maken we heerlijk verfrissende ijsthee en proberen we tegelijkertijd het suiker niveau te minimaliseren. In maart 2017 is het suiker niveau van Lipton Ice Tea sparkling verlaagd naar 4,5 gram suiker per 100ml. Nu is het hele Lipton Ice Tea portfolio laag in calorieën.

Leden hebben recht op de Lipton Horecabrains deal!

Inloggen