HorecaBrains Preferred Supplier

Aziatisch

Go-Tan is een stoer en professioneel georganiseerd familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door de zoons van oprichter Frans Go, Bing en Han. het levende motto van hun eigen merk: A very foodloving family.

We hebben de ambitie om Aziatisch eten toegankelijk te maken voor iedereen. Juist in deze tijd waarin de Aziatische keuken kan profiteren van allerlei trends, wil Go-Tan voorop lopen om Aziatische smaken en gerechten in foodservice op de best mogelijke manier op de kaart te krijgen.

Dat doen we door goed te luisteren naar onze klanten. En vervolgens vernieuwende oplossingen te creëren waarmee een foodservice ondernemer efficiënter en margerijker kan werken,( we hebben verschillende concepten bedacht voor zowel fast service Catering etc etc.) Met minder derving, maar wel met de beste smaak. Goede smaak staat altijd buiten kijf, compromisloos. Daarbij verliezen we onze roots nooit uit het oog. We vernieuwen vanuit traditie!

Horecabrains leden hebben recht op actiematig voordeel op onze producten.

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.