header_Van_Geloven

HorecaBrains Preferred Supplier

Snacks

Van Geloven, dé snackspecialist van Nederland
Op Van Geloven kan je altijd rekenen voor een uitgebreid assortiment van kwalitatieve, verantwoorde en bovenal lekkere snacks. Met twaalf sterke merken, waaronder Van Dobben, Kroketterij De Bourgondiër, Souflesse en Borrelmaatjes zijn we dé snackspecialist van Nederland. Elk merk heeft zijn eigen identiteit, assortiment en een rijke geschiedenis. Maar één ding is hetzelfde: de passie voor de perfecte snack.

Ook op vegetarisch vlak, want steeds meer mensen eten minder vlees. Eén op drie Nederlanders geeft zelfs aan regelmatig geen vlees te eten. Maar dat wil niet zeggen dat al die mensen ook minder snacken. Of je gasten nu houden van draadjesvlees of de voorkeur geven aan vegetarisch, bij Van Geloven zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een smakelijke snack. We blijven innoveren om jou en je gasten te blijven verrassen met nieuwe, lekkere en verantwoorde snacks van de hoogste kwaliteit.

Naast ons uitgebreide assortiment bieden wij ook ondersteuning en inspiratie aan in de vorm van hoogwaardig POS-materiaal, verrassende recepten, tips en tricks en het geven van persoonlijk advies. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en marktontwikkelingen. Hierdoor begrijpen we jouw business, kunnen we proactief met je meedenken en je helpen om een goed rendement te behalen.

Meer weten? Kijk op www.vangeloven.com of neem contact op met Eduard The, hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Goed genieten voor iedereen!


Leden loggen in voor de exclusieve HorecaBrains ledendeal op de producten van Van Geloven.

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.