Preffered supplier meubilair: De Arend Amsterdam

Fenicie Amsterdam-1

HorecaBrains Preferred Supplier

Meubelen

Bij De Arend Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in het inrichten van de meest uiteenlopende projecten. Van traditionele cafés tot terrassen, restaurants, zorgcentra, vakantieparken, hotels en kantoorpanden. De Arend inventariseertvisualiseertcoördineert en realiseert totale projectinrichting voor onder meer kantoren, horeca, vakantieparken en zorgcentra.

Bij de Arend heeft u één vast aanspreekpunt waardoor wij ook op dit gebied u compleet kunnen ontzorgen. Daarnaast staat duidelijkheid en transparantie bij ons voorop, daarom leveren wij altijd binnen taakstellend budget en binnen de overeengekomen project planning.

Wij helpen u bij het creëren van een sfeer die klopt en past bij dat wat u wilt uitstralen. Dit kan zijn het vervangen van meubilair of een inrichting van A tot Z. Maar ook van een ontwerpplan tot totaalrealisatie, waarbij wij alles verzorgen, van meubilair en verlichting tot vloeren en plafonds.

Wij hebben een vlot en flexibel team dat graag voor u klaar staat!

Bel vrijblijvend voor een afspraak, of kom langs in onze showroom:

HorecaBrains leden hebben een exclusieve ledenkorting bij De Arend Amsterdam

Adresgegevens
Pieter Braaijweg 65
1114AJ Amsterdam / Duivendrecht

Contactgegevens
020-6933505
amsterdam@de-arend.com

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.