Outtrade terrasverwarming

Banner OutTrade

HorecaBrains Preferred Supplier

Terrasverwarming

OutTrade is sinds 2004 gespecialiseerd in producten voor de tuin, het terras en het buitenleven. Onder de eigen merken, Sunred, RedFire & Summ verwarmen en verfraaien wij al jaren de moderne tot klassieke tuinen en (horeca)terrassen.

Waarom een SUNRED® terrasverwarmer?

Design, warmte en sfeer dat zie je terug in onze SUNRED® terrasverwarmers. Jarenlange ervaring en de blijvende vernieuwing zorgt er voor dat wij een compleet assortiment outdoor terrasverwarming bieden met geavanceerde/efficiënte oplossingen.

Terrasverwarming is er in vele soorten en maten. Staande, hangende of wanduitvoeringen. Maar vooral het verwarmingselement speelt een belangrijke rol. In het SUNRED®-assortiment vind je alle bestaande verwarmingstechnieken terug, van instap- tot premiummodellen.

Voor de leden van Horecabrains hebben wij onze meest geavanceerd SUNRED® Gastro heaters geselecteerd. Speciaal ontwikkeld voor de horeca!

BE SMART

Wat is tegenwoordig niet SMART en via onze mobiele telefoon te bedienen? Naast slimme verlichting, de auto of magnetron kun je de nieuwe SUNRED® SMART terrasverwarmers eenvoudig via de SUNRED® app bedienen (geschikt voor Android en iOS apparaten). Ideaal voor horecaterrassen waar meerdere heaters tegelijkertijd met deze app kunnen worden bedient. Neem de bestelling op van de klant en zet gelijk via de mobiel of tablet de heater aan. Via de handige app kun je de terrasverwarmer in de gewenste warmtestand, een timerfunctie activeren, verschillende groepen/ruimtes aanmaken en nog veel meer. Mocht u wat minder met de tijd meegaan, kunt u de heaters ook gewoon traditioneel met de meegeleverde afstandsbediening of op het product zelf bedienen.

Duurzaamheid

De SUNRED® GASTRO PROGLAX heaters zijn in 5 warmtestanden te schakelen. Hierdoor is altijd de gewenste warmtestand binnen handbereik. Tevens zijn de nieuwe PROGLAX heaters voorzien van het nieuwste verwarmingselement – extreem korte golf infrarood met Rose Gold technologie (30% efficiënter dan traditionele verwarmingselementen). Alle elektrische SUNRED® heaters werken met gezonde infrarood warmtestraling. 

Nieuwste technologieën

SUNRED® biedt met de nieuwste technologieën het gehele jaar rond de beste oplossing om langer van het buitenleven te genieten. Wij streven naar het creëren van de ideale outdoor ervaring, waarbij warmte, design, gebruikersgemak en functionaliteit de belangrijkste speerpunten zijn. Hierbij is het uitgangspunt dat de producten naadloos in het interieur van de tuin of bij het terras moeten passen.

SUNRED® Gastro – Professional Outdoor Heaters

Onze nieuwe Sunred Gastro lijn is speciaal ontworpen voor de horeca. Deze modellen worden op dit moment exclusief aangeboden aan onze partners. De heaters zijn zorgvuldig ontwikkeld met de hoogste kwaliteitstandaard en voorzien van alle gemakken. 

Horecabrains Leden voordeel

Voor de Horecabrains leden hebben wij een exclusieve deal op onze nieuwste SUNRED® GASTRO PROGLAX modellen uitgewerkt. Waarbij wij normaal gesproken alleen aan de retail leveren. Willen wij nu via Horecabrians rechtstreeks de horeca voorzien van een oplossing op maat. Op deze manier kunnen de leden met een gunstige prijs (de COVID tijden waren al zwaar genoeg) het terras optimaal voorzien van de nieuwste en meest gevaceerde terrasverwarming.

Presentatie & Specificaties Sunred Gastro 2023 

Leden loggen in op de Horecabrains website voor de ledendeal

www.outtrade.eu 

+31 529 48 28 08
+31 529 48 49 10
info@outtrade.eu 

 

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.