HorecaBrains Preferred Supplier

Food Service Equipment

Eissens Food Service Equipment

Beleef onze unieke persoonlijke aanpak!

Eissens Food Service Equipment, staat als full service onderneming voor meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in horeca-, bar- en cateringbenodigdheden alsmede klein- en grootkeukenapparatuur. Wij kennen de markt vanuit de praktijk, begrijpen de manier van werken en weten hoe belangrijk aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne, gemak en continuïteit zijn. Klanten kunnen rekenen op persoonlijke ondersteuning, betrouwbaar advies en uitstekende aftersales inclusief service en onderhoud van apparatuur. Korte communicatielijnen maken het mogelijk om vlot en flexibel in te spelen op alle vragen.

De absolute en unieke meerwaarde van Eissens zit ‘m in de genen van de onderneming: focus op klanttevredenheid en flexibiliteit. Iedereen binnen Eissens (“van hoog tot laag”) heeft één doel voor ogen: het realiseren van een optimaal klantresultaat en tevreden klanten. Het klantbelang staat altijd voorop!

We onderscheiden ons op andere fronten dan de concurrenten. Klantbeleving en klanttevredenheid alsmede het leveren van excellente service en het ontzorgen van onze klanten is belangrijker. Dat is ons onderscheidend vermogen, waar de concurrentie stopt begint het voor ons!

Om onze klantengroepen zo optimaal mogelijk bedienen werken we vanuit een segmentvisie: immers elke klantengroep heeft zijn eigen specifieke behoefte, wensen en eisen welke wij vanuit de opgebouwde branche- en segmentkennis vertalen naar segment specifiek ontwikkelde proposities en oplossingen. Onze Horecaproposities spelen hierin een voorname rol.

Eissens FSE is de Nederlandse agent van APS-Germany en we hebben de complete collectie in ons assortiment. APS-Germany heeft meer dan 3.500 buffet-, presentatie-, bar- en keukenmateriaalproducten en staat bekend om haar zeer uitgebreide melamine collectie met unieke eigen designs. Daarnaast zijn we distributeur van Stylepoint voor servies, glaswerk en bestek en hebben tevens een zeer uitgebreid assortiment Kleinkeukenapparatuur en -benodigdheden.

Meer informatie is te vinden op onze website www.eissensfse.nl

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.