HorecaBrains Preferred Supplier

Ovens/Combi steamers

De nieuwe RATIONAL iCombi Pro
 
RATIONAL iCombi® ProDe iCombi® Pro combi-steamer is nieuw maar toch ervaren! Hij denkt mee, vergeet niets en past vanzelf aan. Instellen van het gewenste resultaat is alles wat nodig is. De iCombi® Pro past daarna vochtigheid, luchtsnelheid en temperatuur vanzelf aan. Alles om het beste resultaat te garanderen. Vandaag, morgen, eigenlijk altijd. Ook als een steak een keer dikker is dan anders, de deur een keer vaker opengaat of wanneer het product kouder is dan normaal.
Vier slimme functies maken van de iCombi Pro een onmisbare partner in de keuken:
iProductionManager zorgt voor een optimaal gebruik van de iCombi Pro. Adviseert welke gerechten tegelijk kunnen worden bereid en de gebruiker kiest de modus: zo snel mogelijk bereid, om dezelfde tijd gereed of met het minste energieverbruik.
iCookingSuite is het meest uitgebreide kookboek ooit in een apparaat van RATIONAL. Stel het gewenste resultaat in en iCookingSuite in de iCombi Pro doet de rest. Gaat tussentijds de deur open, past iCookingSuite automatisch de resttijd aan. En de bediening? Die is intuïtief.
iDensityControl zorgt voor het beste klimaat in de bereidingsruimte. Samen met de andere functies zorgt de verbeterde versie voor een 50% hogere productiviteit, verkort de bereidingstijd met 10% en bespaart 10% meer op energie en water consumptie dan het vorige model.
iCareSystem is de reinigingsfunctie van de iCombi Pro. Met een tussentijds reinigingsprogramma van slechts 12 minuten is deze weer snel beschikbaar. En aan het eind van de dag werkt er nog eentje door, iCareSystem reinigt de iCombi Pro intensief zodat deze de volgende morgen weer klaar is voor gebruik.
----
De nieuwe RATIONAL iVario Pro
 
De iVario Pro is gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring in de professionele keuken! Koken, braden, frituren, sous-vide. Hij denkt mee, vergeet niets en past vanzelf aan. Instellen van het gewenste resultaat is alles wat nodig is. De iVario laat niets aanbranden, roept alleen als uw hulp nodig is en bereidt iedere keer het perfecte resultaat. Vandaag, morgen, eigenlijk altijd. Ook als de producten een keer wat koeler zijn of dikker dan anders.
Drie eigenschappen van de iVario die onmisbaar zijn bij het bereiden van gerechten:
iVarioBoost
Er bestaan dikke pannenbodems met een lange voorverwarmingstijd en trage reacties. Er bestaan dunne pannenbodems met een ongelijkmatige temperatuurverdeling en gerechten die aanbranden. En dan is er de iVarioBoost, de combinatie van keramische verwarmingselementen en een snel reagerende, krasbestendig pannenbodem. Voor een hoog rendement, formidabele snelheid en gelijkmatige spreiding van de warmte.
iCookingSuite
Intelligente regeling, met één druk op de knop. Met de iCookingSuite, de kookintelligentie van de iVario Pro. Die het bereidingsproces individueel afstemt op de gerechten om het gewenste kookresultaat te halen. Die van u leert, zich aanpast aan uw gewoontes en u alleen een seintje geeft als u actief moet ingrijpen. Om bijvoorbeeld de steak om te draaien.
iZoneControl (alleen op de Pro modellen)
Hiermee kunt u de iVario indelen in max. vier zones, die naar grootte, positie en vorm vrij uit te kiezen zijn. In één pan kunt u nu hetzelfde gerecht of verschillende etenswaren toebereiden. Tegelijkertijd of achter elkaar, met dezelfde of een andere temperatuur. U verwarmt dus alleen het oppervlak voor dat u echt nodig hebt. Dat bespaart energie – en een heleboel andere keukenuitrusting.
----
Maar niet alleen apparatuur
Het houdt bij RATIONAL Nederland niet op na het leveren van de apparatuur. Een netwerk van 35 eigen monteurs door heel Nederland houdt uw apparatuur in topconditie en mocht er onverhoopt een storing optreden zijn we snel ter plaatse. Met een first-fix rate van 95% is uw apparatuur weer snel klaar voor gebruik.
De kooktechnisch adviseurs van RATIONAL ondersteunen u gedurende de gehele levensduur met instructies, vragen over uw apparatuur en via uw eigen omgeving in MijnRATIONAL.nl hebt u de beschikking over recepten, instellingen en instructievideo's.

 

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.