Preffered supplier Horeko: Je keuken optimaliseren voor de toekomst

hero

HorecaBrains Preferred Supplier

Keukenmanagement

Get organised. Go! Horeko

Haal het beste uit je zaak met Horeko Kitchen Manager. Wij maken software die het werken in de horeca makkelijker, leuker en winstgevender maakt.

“In een professioneel horecabedrijf ben je aangewezen op Horeko.” – Arwin Versteyne, eigenaar van BRASA Bar & Kitchen Purmerend

Horeko Kitchen Manager

Eenvoudig, digitaal en efficiënt. De totaaloplossing van Horeko voor keuken en personeel is dé tool om het beste te halen uit jouw zaak. Ervoor zorgen dat jouw horecazaak efficiënter en winstgevender wordt, dat geeft ons energie. Onze softwareoplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor de horeca en de uitdagingen die zo typisch en uniek voor de branche zijn.

Horeko Kitchen Manager is jouw complete systeem voor keukenmanagement. De kracht van de Kitchen Manager zit in de combinatie van invoeren op kantoor en het scherm in de keuken – de Horeko Operator.

  • HACCP registratie – taken registreer je op naam, datum. Zo is jouw registratie eenvoudig en altijd kloppend.
  • Receptuurbeheer – waarborg je kennis en kwaliteit. Recepten digitaal met bereiding én opmaak.
  • Kostprijsberekening – snel de kostprijs van het recept berekend en dankzij de koppeling met leveranciers is dit altijd actueel.
  • Menu engineering – haal het maximale uit je menukaart. Kies de beste gerechten.
  • Houdbaarheidslabels – print ze direct uit het systeem, op de juiste naam, datum en tijd.

Lees meer op www.horeko.com, bel ons op 088-7119711 of maak een afspraak met één van onze specialisten. Wil je zelf wel eens proberen hoe Horeko werkt? Vraag een gratis demo aan en probeer het 30 dagen zelf!

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.