HorecaBrains Preferred Supplier

Voedselveiligheid

Controle op de voedselveiligheid

Voedselveiligheid! Sensz heeft meer dan 15 jaar ervaring bij bedrijven die veilig voedsel belangrijk vinden.
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (de NVWA) heeft haar vertrouwen uitgesproken in ons zelfcontrolesysteem, het Waarborg Voedselveiligheid.

Met dit certificaat ontvangt uw horecabedrijf een groene beoordeling en is verminderd toezicht van de NVWA een feit! Vele gerenommeerde bedrijven gingen u voor in de ondersteuning van Sensz voor het proces van voedselveiligheid.

Inhoudelijk en pragmatisch. Helder en kleurrijk. En met energie! Ook kunt u bij ons terecht voor de nieuwste & leukste e-learning, gebaseerd op de Hygiënecode voor de Horeca. Maar ook voor de beste digitale registratie-tool, Senszor.

Natuurlijk alles met een speciale Horeca Brains korting. Zo ontzorgt Sensz aan alle kanten en dat doen we graag!

Graag stellen wij ons nog even formeel voor:
Sensz B.V. opgericht in 2004, is een gespecialiseerde en onafhankelijke organisatie op het gebied kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid. Wij werken samen met vele mooie ondernemingen, zoals Van der Valk Exclusief, IKEA Food, HEMA NL, Bijenkorf NL, HMSHOST; met hotels, bijvoorbeeld het Okura, EHPC, PPHE maar ook met vele Rijksdeelnemers, zoals de Politie en het Ministerie van Defensie.
Het Team van Sensz staat voor u klaar. De Servicedesk van Sensz is bereikbaar via servicedesk@sensz.nl of op 035 – 678 09 17.

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.