HorecaBrains Preferred Supplier

Keuken

METOS
GA VOOR INNOVATIE, VERTROUW OP ERVARING

VAN LOSSE APPARATUUR TOT TOTAALOPLOSSING

Bij Metos weten wij al bijna 100 jaar innovaties te vertalen in praktische oplossingen en hoogwaardige producten. Al even zolang weten wij de prestaties van professionele keukens en spoelkeukens glansrijk op een hoger niveau te brengen. Met doordachte adviezen, superieure service en vakkundig onderhoud. Dankzij onze expertise genieten wij inmiddels een sterke reputatie in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, de horeca, het onderwijs, de sector marine en in de retail. Vertrouw ook op onze ervaring. Wij verzorgen voor u de installatie van losse apparatuur tot een complete professionele keuken of spoelkeuken. En indien gewenst kunnen wij uw keuken geheel op maat ontwerpen. 

DE ZEKERHEID VAN EEN WERELDSPELER

Metos is al jaren onbetwist marktleider in Nederland op het gebied van professionele keukens en spoelkeukens. Wij staan voor kwaliteit en zekerheid. En daar staat een wereldspeler van formaat achter! De Ali Group; een bundeling van 75 toonaangevende bedrijven in de hospitality industrie, die stuk voor stuk hun sporen in de professionele keuken en/of spoelkeuken hebben verdiend en die gezamenlijk continu grenzen blijven verleggen. Voor u.

SERVICE WAAR JE U TEGEN ZEGT

Metos is synoniem aan service. Wij adviseren u bij het samenstellen van uw professionele keuken of spoelkeuken, leveren uitsluitend topkwaliteit en zorgen er uiteraard ook voor dat uw keukenapparatuur en vaatwasmachines jaar in jaar uit in goede conditie blijven. Eigen servicemonteurs door heel Nederland staan 24 uur per dag voor u klaar om de continuïteit in uw keuken te garanderen. Dus ook als u kiest voor bedrijfszekerheid, kiest u voor Metos.

BEZOEK ONS MODERNE BEDRIJFSPAND IN DEVENTER

Staat u voor nieuwe investeringen in uw professionele keuken of spoelkeuken? Of wilt u vrijblijvend kennismaken? Wij gunnen u graag een kijkje in onze keukens. Neem contact op met ons via 088 – 0242 322 of verkoop@metos.nl.

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.