Bespaar op de waterinkoop met het Aquafox systeem

160830 Aquafox kraan klein-2

HorecaBrains Preferred Supplier

Waterbesparing

AquaFox Nederland staat voor hygiëne in de horeca, we zijn in 2005 begonnen met het AquaFox systeem. In de ontwikkeling hebben we nauw samengewerkt met onder andere Heineken en Diversy. Het idee is ontstaan in de kroeg toen we ons afvroegen waarom de waterkraan altijd loopt. Met het AquaFox systeem kan de waterkraan worden dicht gedraaid want er wordt er automatisch water en zeep gedoseerd op basis van het aantal gespoelde glazen. Samen met Heineken en Diversy hebben we een uitstekende zeep ontwikkeld die ook bij lage temperatuur het glaswerk perfect schoonmaakt. Hierdoor worden de glazen schitterend schoon en tap je biertjes met een mooie schuimkraag die lang blijft staan.

De zeep wordt ook automatisch gedoseerd, fouten zoals bijvoorbeeld teveel of te weinig zeep behoren dan ook tot het verleden. Het systeem is volledig veilig, het spoelwater van een AquaFox is door de zeep ook virus dodend en maakt 99,99 % van het coronavirus binnen 15 seconden onschadelijk.

Doordat het systeem alleen water toevoegt wanneer nodig, bespaard een locatie jaarlijks gemiddeld 240.000 liter (+/- Euro 600,-) per spoelbak. Ruim 4000 horeca-locaties in Nederland en België werken daarom dagelijks met het AquaFox systeem en gezamenlijk besparen we 1 miljard liter drinkwater per jaar!

 Wil je ook perfecte biertjes serveren, duurzaam ondernemen en kosten besparen?

Neem dan contact met ons op.

Inloggen