Val op met bedrukte artikelen van The Branding Club

2000x500

HorecaBrains Preferred Supplier

Bedrukte verpakkingen

Krachtige merkbeleving begint bij The Branding Club, gevestigd in Utrecht. Zij zijn gespecialiseerd in het helpen van de horeca en retail bij het opbouwen van sterke merken. Zij zijn ervan overtuigd dat sterke branding essentieel is voor het succes in deze branches, en bieden een scala aan gepersonaliseerde producten en designs om de merkgroei te stimuleren. Inmiddels helpen ze al meer dan 4000 klanten met krachtige merkbeleving.

Sinds 2019 heeft The Branding Club een enthousiast team met een passie voor gastvrijheid, design en branding. Hun succes in Nederland heeft ervoor gezorgd dat zij ook in andere landen van Europa actief zijn. Met duurzame, op maat gemaakte producten worden merken versterkt. The Branding Club heeft als missie het gebruik van bedrukte producten eenvoudiger en duurzamer te maken, waardoor bedrijven hun merkpotentieel kunnen maximaliseren. Niet voor niets staan zij bekend als Europa’s snelst groeiende online platform voor ambitieuze merken!

Naast gepersonaliseerde producten biedt The Branding Club ook oplossingen voor voorraadbeheer en logistiek zodat merken kunnen blijven focussen op waar ze goed in zijn: hun bedrijf runnen. Klanten kunnen via de app in hun eigen omgeving dagelijkse branding-uitdagingen verlichten door zelf de voorraad te beheren. Het overzicht kwijtraken van je bestelgeschiedenis, lopende producties en voorraad is hiermee verleden tijd. In je persoonlijke omgeving vind je namelijk alle informatie over je producten terug en plaats je gemakkelijk (nieuwe) bestellingen met krachtige branding.


Horecabrains leden hebben een jaarlijks tegoed om te besteden bij The Branding Club.

Inloggen