HorecaBrains Preferred Supplier

Glaswerk

Bierwinst is opgericht door collega Horecaondernemer Jop Nieuwenhuizen. Net als vele horecaondernemers raakte hij geïrriteerd door het alsmaar vergroten van het huidige glaswerk door de brouwerij met een verkapte prijsstijging van 20%. Alle horeca kreeg veel kritiek van hun gasten over het verhogen van de prijs, terwijl zij natuurlijk nooit het verlies van 1 verkoophandeling per liter bier konden verdelen over de resterende 4 glazen bier per liter. Dit moest maar eens afgelopen zijn en daarom heeft Jop anderhalf jaar lang gewerkt aan het perfecte horecaglas! 

Er werken momenteel ruim 3000 horecabedrijven met de producten van Bierwinst. Met de maatvoering 18 cl voor de Fluit en 20 Cl voor de Vaas. Buitenom dat de glazen inhoudsmaat bewust zijn, zijn ze ook gemaakt van veiligheidsglas. Met een breed assortiment met oa ook het spatje, longdrink, wijnglas en speciaalbierglas met je eigen logo.

Slimme ondernemers weten waarom.

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.