Bundeling de app om te communiceren met je medewerkers

Clevers (preview)-1

HorecaBrains Preferred Supplier

App voor medewerkers

We weten het allemaal: communicatie is dé sleutel tot iedere community. Op een manier die mensen niet alleen informeert, maar ook echt laat verbinden. Maar hoe breng je communicatie, informatie en mensen slim en effectief bij elkaar?

Simpel, door slim te bundelen met het meest effectieve communicatieplatform voor jouw community. Laagdrempelig en gericht binnen één online app die interactie stimuleert en je workflow optimaliseert. Mobile-first, maar zeker niet mobile-only.

Meer dan 1000 bedrijven, organisaties, netwerken, clubs en verenigingen werken met Bundeling. Zo zijn we al jaren communicatiepartner van meer dan 50 Europese betaald voetbalorganisaties. Ondertussen zijn we onder andere actief in Italië, Duitsland, Australië, Canada en vele andere landen. Met clubs als PSV Eindhoven, Royal Antwerp FC, Bologna FC en Borussia Dortmund kunnen we ons oprecht de marktleider in de sport & B2B communicatie noemen.

Maar daar stopt het zeker niet. Ook vele bedrijven, organisaties, zakelijke netwerken en andere sportclubs gebruiken Bundeling. Van organisaties als Jumbo en Ballast Nedam tot brancheverenigingen als HorecaBrains en Actiz. 

Weten wat Bundeling voor jouw organisatie kan betekenen? Ontdek het op https://bundeling.com/nl/retail-en-horeca/

Inloggen