HorecaBrains Preferred Supplier

Kassasystemen

 

Als horecaondernemer ben je op zoek naar een partij die snapt welke rol automatisering heeft voor jouw horecazaak. Bij unTill begrijpen we dit en met onze ruim 25 jaar horeca-ervaring spreken wij jouw taal. Niet voor niets hebben al onze medewerkers een achtergrond in de horeca.

Onze kennis van de horeca zie je direct terug in ons kassasysteem. Het gebruiksgemak is optimaal en wij blijven continu ontwikkelen. Zo sluit ons systeem al aan op de specifieke wensen van onze ruim 3.000 klanten. Daarom is het voor ons ook vanzelfsprekend dat unTill het keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen van de Belastingdienst heeft.

unTill is marktleider in functionele kassasystemen met indrukwekkende referenties, integraties met o.a. alle tapsystemen en boekhoudkundige software. Innovatieve oplossingen voor cloud rapportage en centraal beheer. unTill beschikbaar over een landelijke dekking met 24/7 support.

Kies je voor unTill? Wij geven inzicht, bedenken een doeltreffende aanpak en maken meetbaar resultaat waar.

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.