HorecaBrains Preferred Supplier

Duurzaam Toilet Concept

Mr.Friendly verfraait en verduurzaamt (verouderde) toiletgroepen 

Bespaar water

Duurzaamheid staat hoog op de agenda. Ook in de toiletten! Mr.Friendly heeft een duurzaam toiletconcept. Door watervrije urinoirs te installeren worden er vele duizenden liters drinkwater bespaard. Mr.Friendly heeft een gepatenteerd en ver doorontwikkeld filterconcept. Tezamen met de slimme vormgeving en het mooie keramiek ontstaat een zeer positieve gebruikerservaring en daarnaast gemakkelijk onderhoud.

Duurzaamheid mag ook mooi zijn!

De toiletgroep functioneert nog wel maar is gewoon sterk verouderd en gedateerd. Dat zien we vaak. Daar heeft Mr.Friendly een antwoord op. Middels de meest moderne technieken en materialen worden verouderde toiletgroepen snel ge-upgrade. Grenzen de wanden aan de buitenzijde van het gebouw, dan is isolatie met deze techniek ook nog eens zeer gemakkelijk door te voeren. Zo wordt het niet alleen veel mooier maar ook meer duurzaam!

Bespaar (optioneel) door sponsoren!

Verouderde toiletten worden dus snel en makkelijk ge-upgrade en daarnaast worden er vele duizenden liters drinkwater bespaard met de hoogwaardige watervrije urinoirs. De unieke mogelijkheid hierbij is dat sponsoren op een slimme manier (kunnen) worden betrokken bij de upgrade. Door in de wand video-displays met (aanwezigheids)sensoren in te bouwen kunnen sponsoren die dit initiatief een warm hart toedragen optioneel worden getoond. Het resultaat is erg mooi en duurzaam én door de betrokkenheid van sponsoren pakt dat ook nog eens veel voordeliger uit!

Maak de wereld ook voor anderen beter

Mr.Friendly heeft nagedacht hoe een locatie nog meer impact kan maken. Mr.Friendly garandeert dat elk bezoek van een man aan het Mr.Friendly watervrije urinoir dat zij 1 liter schoon drinkwater doneert aan mensen in Afrika en ZO-Azië! Per mannelijk bezoek aan een watervrij urinoir wordt 3,5 liter water bespaard en wordt daarnaast dus een liter schoon drinkwater gedoneerd aan mensen die dat heel erg hard nodig hebben.

 

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.