HorecaBrains Preferred Supplier

Payroll | HRM diensten

Het werkgeverschap delen met JAM! betekent dat je kunt rekenen op service die verder gaat dan alleen payrolling. JAM! levert een dienstverlening die horeca-ondernemers en hun medewerkers compleet ontzorgt. Dagelijks zit ons team klaar om te helpen bij alle vragen omtrent personeelszaken. Daarnaast helpen wij onze klanten met het oplossen van de twee meest nijpende uitdagingen van de horeca: het vinden en behouden van personeel en de garantie dat het personeel van het allerhoogste niveau is. 

 Wij geloven in open communicatie en een persoonlijke aanpak – zowel met jou als met jouw medewerkers. Bij JAM! hebben klanten en medewerkers beiden een vast, persoonlijk aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van ieders situatie. Jouw aanspreekpunt is altijd bereikbaar, zelfs buiten kantooruren. Ook geniet je van onze app MyJAM!, waarmee jij en jouw medewerkers alle noodzakelijke informatie op ieder moment kunnen raadplegen. Met de app hebben jouw medewerkers ook toegang tot de JAM! Academy, vol met relevante horecatrainingen.  

Speciaal voor leden van Horecabrains heeft JAM! een scherpe omrekenfactor met exclusieve voorwaarden.

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.