Inspiratiemeeting in Maastricht 

hero

Inspiratiemeetings

HorecaBrains in Maastricht

Wij hebben zeer genoten van de leden inspiratiemeeting op maandag 19 november in Maastricht. Meer dan 250 leden zijn afgereisd naar deze Bourgondische stad voor een dag informatie, inspiratie, netwerken en bourgondische gezelligheid.

Inspiratietour Maastricht

Speciale dank gaat uit naar de ontvangende locaties en de flexibiliteit om een dergelijke groep op deze manier te kunnen ontvangen. Was je niet aanwezig of wil je de avondtour nog eens rustig doornemen zie dan hieronder het programma. Mocht je nog eens terugkomen in Maastricht dan ontvangen deze locaties je met open armen!

Programma Maandag 19 november 2018

12:00 uur Netwerk lunch Rebelle Maastricht Een dagmeeting in een kerk midden in Maastricht, deze deed voorheen dienst als nachtclub!

13:30 uur Start inhoudelijke meeting o.l.v. Martijn Veen

16:30 uur Boottocht naar Slavante Met de scheldevallei varen we de gehele groep naar Buitengoed Slavante.

17:00 uur Inspiratie borrel Buitengoed Slavante HorecaBrains lid ''Cees van Stiphout'' nam ons mee in de wereld van Buitengoed Slavante. Na een korte klim kwamen wij aan in een prachtige locatie met een uniek uitzicht op het Limburgse landschap. Slavante beschikt over een mooi groot terras dat al jaren in de top 10 van de Misset terras top 100 staat.

18:00 uur Boottocht terug naar Maastricht centrum

18:30 uur In 3 groepen walking dinner in het centrum van Maastricht. We hebben de groep in 3-en gedeeld, zodat we in een korte tijd 3 horecaconcepten konden zien en genieten van een voor, hoofd en nagerecht bij telkens een andere locatie:

Cafe Charlemagne Gelegen op het prachtige ''Het onze Lieve Vrouwe plein'', bestiert ''Simon Schimmel'' hier dit traditionele en sfeervolle Bruincafe. Maastrichtser ga je het bijna niet krijgen!

Brandsøn Hagelnieuw, super trendy en een enorm gave scandinavische inrichting onder het genot van Fine Dining, dat is Brandson!

Grand Cafe D'n Ingel 1 van 's lands bekendste pleinen mochten we natuurlijk niet overslaan. Op het Vrijthof vind je talloze horecazaken ,waaronder Grand Cafe D'n Ingel: Nostalgie, romantiek & gezelligheid.

22:00 uur Inspiratieborrel en afterparty Van Bommel Cafe van Bommel is al 20 jaar een begrip in Maastricht. Onlangs gerenoveerd en doet denken aan een New Yorks Cafe. Een industriële look met warme sferen.

Bekijk hier de leuke aftermovie:


Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.