Ledeninspiratiemeeting maandag 27 mei 2019 Rotterdam

IMG_4138

Inspiratiemeetings

Horeca&NightBrains in Rotterdam

Met 275 bezoekers kunnen we spreken van een zeer geslaagde Horeca & NightBrains ledenmeeting in Rotterdam.

De Rotterdamse horeca heeft laten zien waar het voor staat.
Uniek, vooruitstrevend en gastvrij! 

We zijn de dag gestart in het imposante World Trade Center Rotterdam. Het Postillion event center is hier gevestigd en GM Lucas van Krugten verwelkomde de groep met een inkijkje in zijn toekomstplannen.

Het programma van deze ledenmeeting: 

12:00 uur Netwerk lunchontvangst in Postillion World Trade Center Rotterdam
Klik hier voor een impressie.
13:00 uur Start plenaire sessie o.l.v. Martijn Veen
Onderwerpen en sprekers: Milo Berlijn eigenaar van Trainmark en Pimp Theater show komt vertellen over het vinden, binden, boeien en behouden van medewerkers. Onze andere gastspreker is Charles van Goch, oprichter van Mise en Place en geeft ons een inkijkje in ''de kracht van het netwerken'' en hoe je dit optimaal kunt inzetten voor je eigen onderneming. Verder gaan we het hebben over Samenwerken 2.0, gastbeleving met o.a. de mobiele Escape Room en komt Bacardi langs met een nieuw cocktail concept.
17:00 uur Netwerk inspiratieborrel Thoms Stadsbrouwerij
In deze prachtige locatie in het centrum van Rotterdam wordt eigen pils gebrouwen. Mede eigenaresse ''Ellen van Zanten'' geeft ons een kijkje in de ''Brouw'' keuken.
18:30 uur In 3 groepen een ''Walking Dinner inspiratietour Rotterdam''
Een leuk concept, waarbij je in korte tijd 3 ondernemingen ziet en met verschillende leden aan tafel zit.
We delen de groep in 3-en voor de Walking Dinner tour en genieten van een voor, hoofd en nagerecht in 3 locaties:
Vandal
Deze supergave underground locatie ademt ''New York'' . Met graffiti op de muren, gouden inrichting en Fusion eten is dit een prachtige Rotterdamse inspiratie locatie.
De Gele Kanarie
Ondernemer Ron de Jong heeft in totaal 4 zaken en is bezig met zijn 5de te openen horecazaak. Met De Gele Kanarie straalt hij Ambacht, beleving en sfeer uit. Een unieke zaak waar Ron tijdens het diner graag iets over verteld.
Fellini's in de Markthal
De overdekte markthal is een uniek object wat je niet mag overslaan bij een bezoek aan Rotterdam. Deze markthal herbergt woningen, winkels, marktkramen en vele horeca, waaronder het Italiaanse Fellini's. Hier hangt de sfeer van ''Dolce Vita'' en genieten we van de Italiaanse klassiekers.  
22:00 uur Inspiratieborrel & Afterparty Cornelis 
Het stadhuisplein in Rotterdam staat bekend om haar feestcafe's, zo ook een aantal zaken van Marcel Maan. Het prachtige Cornelis is daar een uitzondering op. Deze stoere, industriële locatie is onze eindbestemming van deze inspirerende dag. Onder leiding van de de huis dj van Cornelis en Feestzanger Rogier eindigen we de dag in stijl.

Leden kunnen op de besloten facebook pagina van Horecabrains meer foto's terugkijken.

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.