De Nachtburgemeester 2023 op het podium tijdens Mooi!2023

IMG_8643

HorecaBrains Nieuws

Frans Duijts Nachtburgemeester 2023

Wat een prachtig feest, na 2 jaar afwezigheid konden we samen het leven vieren tijdens Mooi!2023.



Onze dank gaat uit naar onze partner Horecava en de gastheer van het feest Strandzuid.
900 personen verzorgen met een walking diner en onbeperkt open bar. Chapeau!

 
Frans Duijts nieuwe nachtburgemeester van Nederland 2023 


De sympathieke volkszanger Frans Duijts verkozen tot Nachtburgemeester van Nederland 2023. 

Frans Duits kreeg door presentator Jeroen Post de ambtsketen omgehangen. Frans nam hiermee het stokje over van de populaire deejays Kris Kross Amsterdam die de titel in 2020 kregen en Guido Weijers die in 2021 nachtburgemeester was.
Door de Coronapandemie is er in 2022 geen Nachtburgemeester gekozen omdat de Horecava en Mooi! geen doorgang konden vinden.

De Nachtburgemeester is een ambassadeur voor de horeca en het nachtleven en wordt jaarlijks gekozen door de Nederlandse horeca.

Na ontvangst van de ambtsketen bedankte Frans alle aanwezige gasten en gaf hij aan de horeca als de belangrijkste ontmoetingsplek in de samenleving te zien. Na zijn verkiezing gaf Frans nog spontaan een optreden voor de aanwezige gasten.

Best Upcoming act


Als kersverse Nachtburgemeester reikte Frans Duijts als eerste officiële daad de Best Upcoming act award uit aan Emanuel. De uit Ghana afkomstige zanger Emanuel, heeft o.a. meegedaan aan The Voice of Holland en is al jaren de leadzanger van de band The Tour.
Sinds kort heeft hij ook een solo act met enorme potentie. En dat hij met deze solo act niet voor niks tot best Upcoming act werd gekozen liet Emanuel zien met een spetterend optreden voor alle gasten van Mooi!2023.

De Lampegastuh sloten de avond op een feestelijke manier af.

De foto's van deze geweldige avond zijn terug te vinden op de Facebook pagina van de Horecava

Tot Mooi!2024

 

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.