Het ondernemersfeest Mooi!2024 op woensdag 10 januari

Schermafbeelding 2022-12-06 om 12.36.22-2

HorecaBrains Nieuws

Horecava & Mooi!2024

Fijne kerstdagen en een gezond 2024!

 
Voor de oudgediende is dit de 9de kerstwens op de jaarlijkse tegel die Horecabrains aan haar leden en relaties stuurt.

In de afgelopen jaren hebben we meer dan eens gezien dat het makkelijker is als je samen werkt. Dit doen we bijvoorbeeld tijdens onze leden inspiratiemeetings. Aangesloten ondernemers stellen van harte hun deuren open en moeten tijdens zo’n intensieve dag ook echt samenwerken. Maar ook op het gebied van inkopen is het makkelijker om samen te werken, immers samen weet je meer dan 1.

’Waarom moeilijk doen als het samen kan’’

 
2024 staat dan ook in het teken van het nog meer verbinden van onze leden en leveranciers. We gaan niet moeilijk doen, maar doen het samen!
Ook in de horeca zelf is dit credo er één om te omarmen. Hang hem op in de zaak, met daaronder een bucket bieraanbieding of in de personeelsruimte, omdat het werk een stuk gemakkelijker wordt als je het samen doet.  

Horecava 2024 & het ondernemersfeest Mooi!2024

HorecaBrains is ook deze editie aanwezig met een gezellige warme stand, Hal 7.515.

Leden, potentiële leden en leveranciers zijn hier welkom voor een lekker drankje en netwerken met andere ondernemers. Op de woensdagavond vieren we het begin van het nieuwe jaar tijdens Mooi!2024.

Leden en relaties van Horecabrains worden uitgenodigd voor een all-in ondernemersfeest, waarbij je gezellig met andere vakgenoten het jaar feestelijk kan inluiden en de uitreiking van de Nachtburgemeester zult bijwonen. Dit alles onder het genot van onbeperkt heerlijk eten en drinken en met een geweldige muzikale ondersteuning van diverse artiesten.

Aanmelden voor 31 december

Graag vragen we leden voor 31 december 2023 aan te melden via mooi@horecabrains.nl o.v.v. Mooi!2024, wij sturen je dan een kortingscode per email toe die te gebruiken zijn om 2 gratis VIP kaarten te bestellen.
Tegen extra betaling van €85- per persoon kun je maximaal 6 kaarten online bijbestellen, onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Ga naar www.mooi2024.nl om je kaarten te bestellen.

 Bekijk hier de beelden van Editie Mooi!2023:

 

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.